RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Super User

Super User

%PM, %26 %705 %2018 %17:%Jul

Transport a Demanda (TAD)

Què és el transport a demanda?

El transport a demanda és un servei d’autobús que funciona en base a sol·licituds prèvies.

Durant les hores de servei es pot fer una sol·licitud per fer un desplaçament entre dues parades.

 

(Si no pots visualitzar el video, fes clic AQUÍ)


Quins són els seus horaris i recorregut?

El servei de transport a la demanda no té uns horaris de pas ni recorregut concrets.

El servei funciona durant unes franges horàries. Durant aquestes hores, pots fer la sol·licitud en qualsevol moment i en el moment de la sol·licitud se t’informarà del temps que hauràs d’esperar per a que passi a recollir-te l’autobús per la parada així com del temps de trigaràs en arribar a la teva parada de destinació.

El servei tampoc té cap recorregut en concret. Disposes d’un conjunt de parades repartides per la població que són les que pots escollir com a origen i destinació.

Pots consultar aquí els HORARIS i PARADES del servei de transport a demanda.


Quin preu té?

El servei de transport a demanda funciona igual que la resta del servei de bus. Té les mateixes tarifes i pots fer-hi servir les teves targetes de transport habituals.

Recorda pagar o validar la teva targeta quan arribi el bus.


Què he de fer per fer la sol·licitud?


1. Primer de tot t’has de baixar l’App Shotl.

App Shotl

Shotl és una app gratuïta que permet escollir a quina parada vols que et reculli i et porti el bus.

Descarregar l’app és molt senzill.

Ves a Google play o a l’app store i escriu SHOTL al buscador i descarrega-te-la. Obre l’aplicació i fes un clic a nou usuari. A continuació, escriu la informació sol·licitada.

Un cop t’hagis registrat, rebràs un SMS amb un codi de 4 dígits que hauràs d’introduir.

App Shotl


2. Com puc demanar el bus per fer un trajecte?

Per sol·licitar el servei és necessari tenir la geolocalització activada en el teu mòbil.

Selecciona el nombre de passatgers que sou. Mou el mapa fins que el pin negre estigui a sobre la parada on vols que et reculli el bus i fes click a recollir aquí.

App Shotl

A continuació, mou el mapa fins que la bandera taronja estigui sobre la parada on vols anar i fes click a baixar aquí.

El servei et proposarà una hora de recollida i un temps de trajecte. Si et va bé, confirma el servei.

App Shotl

Des del teu dispositiu, podràs veure el recorregut i els minuts que resten perquè arribi el bus.  Els temps són aproximats. Per poder recollir altres usuaris aquests poden variar alguns minuts. Dirigeix-te a la parada amb antelació.

Quan el bus s’acosti a la parada de recollida rebràs un avís. Si no ets a la parada, t’esperarà com a màxim 1 minut.

Si no ho veus clar, en el següent vídeo t’ho expliquem pas a pas

 

(Si no pots visualitzar el video, fes clic AQUÍ)

 

També pots fer la sol·licitud personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (planta baixa de l'Ajuntament al c. Major, 329) o als Serveis Socials d'Atenció Primària
(Av. Parellada, 6-8) o  trucant al telèfon 679.536.699.


Què faig si no funciona l’App?

L’app només està disponible en l’horari de funcionament del servei de transport a la demanda. Fora d’aquest horari al fer la sol·licitud sortirà un missatge de que el servei no està disponible.

Si el bus està complet, al fer la reserva mostrarà un missatge de que totes les places del bus estan ocupades. Torna a intentar fer la reserva al cap d’uns minuts.

Si has fet la reserva però l’app no funciona bé, cancel·la la reserva i torna a fer-la.

Si segueixes tenint problemes, truca al  telèfon 679.536.699.

Necessito internet al mòbil per fer servir l’App.

L’App també funciona si el teu mòbil està connectat a una xarxa wifi i podràs fer la sol·licitud.

Un cop surtis de la xarxa wifi no rebràs informació sobre el temps que tardarà el bus en arribar però la teva sol·licitud seguirà activa i el bus et vindrà a recollir igualment.

Què passa si el bus està complet?

Si el bus està complet, al fer la reserva mostrarà un missatge de que totes les places del bus estan ocupades. Torna a intentar fer la reserva al cap d’uns minuts.


Quan puc fer la sol·licitud?

La sol·licitud l’has de fer al moment en que vols que l’autobús et passi a buscar i sempre durant les hores de funcionament del servei.

No es pot demanar amb antelació ni fer reserves. 

La sol·licitud la pots fer just uns minuts abans de l’hora d’inici del servei i fins uns minuts abans de l’hora de finalització.


Com puc cancel·lar la sol·licitud?

Quan facis la sol·licitud el servei et proposarà una hora de recollida i un temps de trajecte. Si et va bé, confirma el servei. Si no, simplement torna enrere.

Si ja has confirmat el servei i vols cancel·lar-lo abans de que arribi el bus. Simplement fes click a cancel·lar.


Si cancel·lo el servei tinc alguna penalització?

Cancel·lar el servei no suposarà al principi cap tipus de penalització.

Pel bon funcionament del servei evitar cancel·lar amb poca antelació o de forma freqüent.

Un ús abusiu de les cancel·lacions pot comportar un avís i si la conducta persisteix es pot arribar al bloqueig del usuari/a.  


Puc esperar en una parada a que passi l’autobús?

El servei de transport a la demanda és un servei d’autobús que funciona en base a sol·licituds prèvies i no té uns horaris de pas ni recorregut concrets. Per tant, si no ha fet cap sol·licitud l’autobús no passarà per la parada.


Puc agafar el bus si me’l trobo en una parada i no he fet cap sol·licitud?

El bus no pot fer cap trajecte que no hagi estat sol·licitat abans.

Comenta-li al personal de conducció i fes la sol·licitud al moment.


Puc baixar de l’autobús en una parada que no és la que jo havia demanat?

Si al passar per una parada vols baixar, indicar-li al personal de conducció i aquest pararà i podràs baixar. Però només si hi passes per davant, no es pot demanar un canvi de recorregut ni de parada final.


Amb una mateixa sol·licitud quanta gent pot agafar l’autobús?

Al fer la sol·licitud podràs indicar quants passatgers sou amb un màxim de fins a 5.

%PM, %26 %533 %2018 %13:%Jul

Servei regular (L1, L2 i L3)

L1: Les Bassioles

L2: Selva Negra - Mas de les Fonts

L3: El Lledoner

 

VEURE HORARIS

VEURE PLÀNOL

%PM, %12 %700 %2018 %17:%Abr

Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà

Dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social, Soler i Sauret considera la inserció social i laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual com a element important per la consecució d’una igualtat d’oportunitats efectiva, potenciant col·laboracions emmarcades dins de l’acció social de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa.
 
En aquesta línia, Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà varen signar, per segon any consecutiu, un conveni de col·laboració a inicis de 2018, pel qual Soler i Sauret realitzava una acció de patrocini a l’entinat per tal de finançar la compra de béns i material que millorés la prestació de serveis del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació, diners destinats enguany a finançar maquinària de la secció de jardineria i per a la nau de manipulats.

Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà

%PM, %11 %704 %2017 %16:%Des

Cursa solidària l'esquirol

Soler i Sauret ha participat aquest 2017 per primera vegada com a patrocinador de la cursa l'Esquirol, cursa de muntanya Fontpineda-Pallejà, que organitza per cinquè any l’Associació CMES Fontpineda. Els beneficis de la cursa tenen una finalitat solidària i any rere any s'han donat primer a la MARATO DE TV3 i darrerament a La XARXA SOLIDÀRIA DE PALLEJÀ I A L’HOSPITAL DE SANT JOAN DE DÉU. Soler i Sauret continua col·laborant amb iniciatives solidàries que refermen lligams entre diferents col·lectius que busquen la construcció de territoris socialment responsables.

 Acció social 2017 Soler i Sauret

%PM, %26 %660 %2017 %16:%Jul

Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà

Dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social, Soler i Sauret considera la inserció social i laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual com a element important per la consecució d’una igualtat d’oportunitats efectiva, potenciant col·laboracions emmarcades dins de l’acció social de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa.

En aquesta línia, Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà varen signar un conveni de col·laboració a inicis de 2017, pel qual Soler i Sauret realitzava una acció de patrocini a l’entinat per tal de finançar la compra de béns i material que millorés la prestació de serveis del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació, en concret per al taller de confecció, que promou la inserció laboral i la creació d'ocupació de les persones amb discapacitat.

 

%PM, %26 %638 %2017 %16:%Jul

Missió, visió i valors

Quina és la nostra missió?

Ser una opció eficaç, atractiva, sostenible i fiable per a les necessitats de mobilitat urbana i interurbana de la ciutadania. Ser un operador de referència per a les nostres administracions i els nostres usuaris.

Quina és la nostra visió?

Esdevenir empresa de referència al delta nord del Baix Llobregat, posant la nostra experiència al servei de la ciutadania i manifestant el nostre compromís i implicació amb els treballadors, clients, usuaris i medi ambient.

Quins són els nostres valors?

Empresa amb dilatada experiència que fonamenta la seva actuació en la honestedat, la transparència, la professionalitat i la ètica en les seves relacions, tant internes, com envers la societat. Empresa compromesa amb la innovació en favor d’una mobilitat sostenible i segura, amb la igualtat de gènere i amb una gestió empresarial de triple resultat: econòmic, social i mediambiental.

%PM, %26 %511 %2017 %13:%Jul

Informes RSC

El pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact) és una iniciativa que va ser presentada per Kofi Annan l’any 1999 al Fòrum Econòmic Mundial a Davos. Es tracta d’un instrument de lliure adhesió dirigit a empreses, organitzacions i sindicats que es comprometen a implementar Deu Principis d’acceptació universal per tal de promoure la Responsabilitat Social Empresarial. Els Deu Principis queden estructurats dins de 4 grans grups:

 • Drets Humans
 • Estàndards Laborals
 • Medi Ambient
 • Anti Corrupció

El Pacte Mundial proporciona un marc pràctic per tal de desenvolupar, implementar i difondre polítiques Responsabilitat Social i bones practiques.

Els 10 Principis del Pacte Mundial:

 1. Les empreses han de recolzar i respectar la protecció dels Drets Humans fonamentals, reconeguts internacionalment, dins del seu àmbit d’influència.
 2. Les empreses han d’assegurar que no són còmplices en la vulneració dels Drets Humans.
 3. Les empreses han de recolzar la llibertat d’afiliació i el reconeixement efectiu del dret a la negociació col·lectiva.
 4. Les empreses han de recolzar l’eliminació de tota forma de treball forçós o realitzat sota coacció.
 5. Les empreses han de recolzar la eradicació del treball infantil.
 6. Les empreses han de recolzar l’abolició de les pràctiques de discriminació al lloc de Treball.
 7. Les empreses hauran de mantenir un enfocament preventiu que afavoreixi el Medi Ambient.
 8. Les empreses han de fomentar les iniciatives que promoguin una major responsabilitat ambiental.
 9. Les empreses han d’afavorir el desenvolupament i la difusió de les tecnologies respectuoses amb el Medi Ambient.
 10. Les empreses han de treballar contra la corrupció en totes les seves formes, incloses l’extorsió i el suborn.

Per a més informació, podeu accedir al web Internacional del Global Compact clicant damunt el logo de Nacions Unides.

 

Com a socis signants del Pacte Mundial de Nacions Unides, ens comprometen a divulgar anualment un informe de progrés on es faci arribar als nostres grups d’interès informació sobre la nostra actuació sostenible i l’evolució en la implementació de mesures per integrar els 10 principis del pacte.
Clicant damunt del logo superior, accedireu a l’enllaç on es pot consultar el nostre informe de progrés més actual al web de la Xarxa Espanyola de Pacte Mundial. També podeu accedir a l’últim informe clicant al document en pdf que trobareu més a baix.

> Informe de Soler i Sauret 2016

> Informe de Soler i Sauret 2017

Informe de Soler i Sauret 2018 

Informe de Soler i Sauret 2019

Pàgina 1 de 4

Contacte

Soler i Sauret, S.A

Ctra. Laureà Miró, 426
cant. c. Treball
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel.  93.632.51.33
Fax. 93.632.52.32
info@solerisauret.com

Horari d’atenció al públic:
Laborables de dilluns a divendres
de 9.00 a 14.00

Es necessari demanar cita prèvia:
· Enllaç
· Trucant al telèfon 93.632.51.33

xarxes socials