RSS RSS Google + FacebookTwitter Soler i Sauret

MolinsBus Alteració del servei

El proper dijous 21 de setembre a partir de les 9:00 (última sortida normal 8:30 des de Can Graner), l’itinerari de la línia MB1 i MB2 del servei de bus urbà en sentit Riera Bonet circularà pel c/Antoni Mª Claret- Mancomunitat.

 

EP1 EP2 Alteració del servei

Del 20 a 24 de setembre per actes festius a diversos carrers d’Esplugues es poden produir retencions a part de les afectacions citades a continuació:

La línia EP1 quedarà afectada el dimecres 20 de setembre a partir de les 20.30h, ja que no podrà circular per Laureà Miró (Ajuntament) degut al pregó i dissabte 23 de setembre de 10.30h a 12.00h tampoc degut a correfoc. El recorregut alternatiu serà pel carrer Isidre Martí.

La línia EP2 quedarà afectada el dissabte 23 a partir de les 18.00h ja que no podrà circular pel carrer Isidre Martí degut a una cercavila i un correfoc. El recorregut alternatiu en els dos sentits serà la carretera Laureà Miró. amb parades provisionals davant l’Ajuntament d’Esplugues.

L50 L51 L57 L62 Alteració del servei

Dimecres 20 de setembre a partir de les 20:30 per actes festius a la Pl. Sta. Magdalena, els autobusos circularan per Av. Baix Llobregat i Ctra. de Cornellà amb parades a Pont d'Esplugues.

Santvibus - Modificacions del servei

A partir del proper dimarts 12 de setembre per tal de millorar el servei s'estableixen modificacions en les línies SV1, SV2, SV3 i SV4. Consulteu-ne els detalls a l'apartat "Alteracions del servei" o a la web www.santvibus.com.

 

L57 L61 L62 L64 L65 L68 modificació del servei

A partir de dimarts 12 de setembre les línies modifiquen alguns serveis de les línies L57, L61, L62, L64, L65 i L68. Consulteu-ne els detalls a l'apartat "Alteracions del servei" o confirmeu els horaris fent una cerca al cercador d'horaris.

 

L71 Parada anul·lada a Torrelles

Per obres, la línia L71 no farà la parada de Can Sostres fins nou avís.

EP1 modificació del recorregut per obres

Amb motiu d'obres, a partir de dilluns 20., la línia EP1 no passarà per C/ del Bruc. Com a alternativa es desviarà des de la Plaça de la Sardana al C/ Carme, amb una parada provisional al c. Mª Claret.

SV1 SV2 SV3 ESC modificació del servei

SV1 SV2 SV3 ESC modificació del servei

A partir de dimecres 15 de febrer les primeres sortides del dia entre les 6:00 i les 8:00 del matí modifiquen els seus horaris. Consulta els detalls a l'apartat d'incidències.

Últimes notícies

 • Soler i Sauret col·labora al Territori Special 2017 Sant Just Desvern +

  El passat 14 de maig es va celebrar el Territori Special 2017 a Sant Just Desvern, una trobada esportiva de més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot l’estat Llegir més
 • Transport urbà de Valldoreix +

  Des del passat 30 de maig ValldoreixBus la UTE formada per Marfina Bus, S.A i Soler i Sauret, S.A. opera el servei de transport urbà en autobús de l’EMD de Llegir més
 • Transport urbà de St. Vicenç dels Horts i Martorell +

  Des d’avui Soler i Sauret, S.A. opera els serveis de transport urbà en autobús dels municipis de St. Vicenç dels Horts i de Martorell ja que des del passat 1 Llegir més
 • Millora del servei d'agost de l'autobús urbà de Vallirana +

  L’Ajuntament de Vallirana ha aposat aquest estiu per a una millora del servei del més d’agost del Vallibus. Així, aquest any, entre l’1 i el 31 d’agost el Vallibus circularà Llegir més
 • 1
xarxes socials