RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Última hora

Afectacions per la Fira de Cervelló

De les 17.00 h de divendres 20 fins les 6.00 h de dilluns 23 de maig, les línies 567, 575, e17, L50, L57 i N52 no podran realitzar les parades habituals al municipi de Cervelló degut a la Fira. Es realitzarà una parada provisional a l'Avinguda Catalunya amb carrer Riera. 

Les línies CB1 i CB2 tindran la parada origen/final al carrer Riera - Santa Anna.

Nova parada a Vallirana direcció Barcelona

A partir de dilluns 23 de maig, les línies 567, 575, e17, L50, L57 i N52 tindran com a origen direcció Barcelona la parada "Major - Barquera", davant de la Repsol-Creu Roja. Les expedicions que vinguin de Casetes/Avinyonet també realitzaran parada. D'aquesta manera s'amplia la cobertura de les línies interurbanes i es millora la connexió amb les línies urbanes L1 i L3. 

MB1 MB2 MB3 Millora del servei a Molins de Rei

A partir del 21 de maig es millora el servei d'autobús urbà a Molins de Rei.

Les línies MB1 i MB2 amplien els horaris els dissabtes per la tarda amb una freqüència de 60 minuts (darrera sortida de l'MB1 a les 21.00 h , darrera sortida de l'MB2 a les 21.30 h). També s'ampliaran els horaris durant el mes d'agost, circulant amb una freqüència de 60 minuts per les tardes.

Les línies MB1 i MB2 circularan els dies festius amb una freqüència de 60 minuts. 

Es realitzarà una nova expedició de la línia MB2 al matí, coordinada amb l'horari d'entrada a les escoles.

La línia MB3 tindrà dues noves sortides per cobrir la franja del migdia: una des de Molins de Rei a les 14.45 h i una des de FGC La Floresta a les 15.15 h.

Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà

Dins de la seva estratègia de Responsabilitat Social, Soler i Sauret considera la inserció social i laboral del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual com a element important per la consecució d’una igualtat d’oportunitats efectiva, potenciant col·laboracions emmarcades dins de l’acció social de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa.

En aquesta línia, Soler i Sauret i la Fundació Nou Xamfrà hem signat, per sisè any consecutiu, un conveni de col·laboració pel qual Soler i Sauret realitza una acció de patrocini a l’entinat per tal de finançar la compra de béns i material que millori la prestació de serveis del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació. Aquest any els diners es destinen a la compra de maquinària pel taller de confecció, que promou la inserció laboral i la creació d'ocupació de les persones amb discapacitat.

Finalització obres Molins de Rei

A partir de les 18.00h de divendres 8 d'abril, la circulació de les línies L50, L57, L57A, L60, L61, L61A, L62, L62M, L64, L65, L68, 567, N50 i N52 quedarà normalitzada al municipi de Molins de Rei degut a la finalització de les obres a l'Av. Barcelona.

Últimes notícies

 • Registro de huella de carbono, compensación y proyectos de absorción de dióxido de carbono +

  Soler i Sauret s’ha inscrit al Registro de huella de carbono, compensación y proyectos de absorción de dióxido de carbono del Ministerio para la Transición Ecològica y el Reto Demográfico. Llegir més
 • Distintiu de garantia de qualitat ambiental +

  SOLER I SAURET ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de Taller de vehicles atorgat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Llegir més
 • Programa d’acords voluntaris +

  SOLER i SAURET s’adhereix al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquest Programa es Llegir més
 • Informe de Sostenibilitat 2020 +

  Per cinquè any consecutiu, Soler i Sauret publica l’informe de Sostenibilitat de l’empresa dins del marc del Pacte Mundial de les Nacions Unides. L’informe de sostenibilitat és l’eina amb que Llegir més
 • 1
xarxes socials