RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Última hora

L62 Desviament a Sant Vicenç dels Horts per activitat esportiva

Degut a una activitat esportiva el diumenge 17 d'octubre fins les 14.00h es desviarà el servei de la línia L62 a Sant Vicenç dels Horts.

En sentit Molins de Rei es circularà per la ctra. de Torrelles, accedirem a l'estació de FGC i continuarem per ctra. de Sant Boi. Les parades a suprimir són Camp de futbol de la Barruana, c. de Sant Joan, c. Masia de Can Coll, Claverol, La Vinyala, Rafael de Casanovas, Ajuntament i Pas del Llop. S'habilitaran parades provisionals a Ctra. Torrelles - c. Aurora i a Ctra. Sant Boi a l'altura de l'ambulatori. 

En sentit Torrelles de Ll. es circularà per la ctra de Sant Boi, amb parades provisional a l'altura del c. Llobregat, CAP el Serral i l'ambulatori.

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

SOLER I SAURET ha obtingut el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de Taller de vehicles atorgat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Aquest Distintiu és un sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

Amb aquest Distintiu es promou el consum de productes i de serveis que afavoreixen la minimització de residus, la recuperació i reutilització dels subproductes, així com l’estalvi de recursos, especialment l’energia i l’aigua. A més, el Distintiu proporciona als usuaris i als consumidors una informació millor i més fiable sobre la qualitat ambiental dels productes i serveis i fomenta la comunicació i l’educació ambiental entre usuaris i treballadors.    

Programa d’acords voluntaris

SOLER i SAURET s’adhereix al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) impulsat per la Generalitat de Catalunya.

Aquest Programa es va posar en marxa l’any 2010 a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic i ofereix eines, suport i reconeixement a aquelles organitzacions que tenen instal·lacions i/o operacions a Catalunya i que de manera voluntària volen establir un compromís per a reduir les seves emissions de GEH.

Mitjançant l’acord d’adhesió a data de 30/11/2020, SOLER I SAURET es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i establir anualment mesures per a reduir-les.

Alteració del servei per obres a Molins de Rei

A partir de les 15.00h de dimecres 13 d'octubre, degut a la realització d'obres a l'Av Barcelona de Molins de Rei, la circulació de les línies L50, L57, L57A, L60, L61, L61A, L62, L62M, L64, L65, L68, 567, N50 i N52 es veurà afectada en direcció Sant Feliu-Barcelona. Quedaran anul·lades les parades de Pi i Margall, la Bàscula i Parc de la Mariona. Es realitzaran parades provisionals al carrer Verge del Pilar i a Primer de Maig. En sentit Quatre Camins no hi haurà afectacions. L'afectació té una duració estimada de 6 mesos.

 

Modificació d'horaris L71

A partir del dilluns 13 de setembre es modifiquen els horaris de la línia L71 en la franja del migdia.

Els horaris quedaran de la manera següent:

 

Últimes notícies

 • Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona). +

  Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona). Des del passat 1 d’agost, Soler i Sauret, S.A. opera un Llegir més
 • Vallirana presenta el nou servei de transport urbà. +

  Vallirana presenta el nou servei de transport urbà. El nou servei del Vallibus que començarà el proper 1 d’agost, tindrà 3 línies i un servei de bus a demanda. (Si Llegir més
 • L'informe de Sostenibilitat de Soler i Sauret s'incorpora al Directori RScat de la Generalitat de Catalunya +

  L’aposta decidida per integrar aspectes socials, mediambientals i de bon govern en la gestió de les empreses i organitzacions, ha anat guanyant posicions a mesura que el sector empresarial, la Llegir més
 • Soler i Sauret col·labora al Territori Special 2017 Sant Just Desvern +

  El passat 14 de maig es va celebrar el Territori Special 2017 a Sant Just Desvern, una trobada esportiva de més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot l’estat Llegir més
 • 1
xarxes socials